Založ si blog

Daňové plánovanie, vedenie účtovníctva a služby pre vás

Našou hlavnou pracovnou náplňou okrem predmetu vedenie účtovníctva a to ako jednoduchého, tak aj náročnejšie a to podvojné účtovníctvo je navrhnutie takých daňových štruktúr, ktoré maximálne zodpovedajú individuálnym potrebám jednotlivých klientov, s nevyhnutnou následnou analýzou daňových dopadov jednotlivých transakcií, ktoré klient plánuje uskutočniť tak, aby si mohol vopred rozvrhnúť budúce daňové zaťaženie.

Radi by sme Vám ponúkli svoje pomerne rozsiahle skúsenosti s posúdením pohľadu finančných a daňových úradov v Slovenskej republike i v zahraničí na medzinárodnej operácie, zahŕňajúca prvky daňovej optimalizácie a jej služby pre Vás. Netreba zdôrazňovať, že súčasťou tejto práce sú tiež služby daňového poradenstva, týkajúce sa našich daňových zákonov. Mnohé daňové schémy sme konzultovali aj s odborníkmi Ministerstva financií SR, aby sme mohli zaručiť, že náš názor možno považovať za skutočne odborný a legitímny.

Pojem slova dane a jej plánovanie sú jedným z najväčších prispievateľov do štátnej pokladnice z ktorejkoľvek krajiny. Tie zase sú využívané na vykonávanie všetkých rozvojových aktivít v prospech široké masy. Jednotlivých daní a dane sú formy priamych daní vyberaných vládou. Každá krajina má svoju finančnú hlavu v podobe ministra financií, ktoré v rámci právnych predpisov týkajúcich sa národný rozpočet.

Každý rok sú tieto zákony aktualizované tak, aby vyhovovali potrebám súčasných finančných trendov. Je povinnosť pre jednotlivca a obchodnej spoločnosti, aby zaregistrovala svoje ročné daňové priznanie. Aj keď to môže byť pomerne jednoduché v prípade individuálnych vracia, môže byť docela zložité, pokiaľ ide o účtovníctvo pre veľké podniky v meradle podnikania.

Okrem týchto nespočetných finančných položiek, je vyčerpávajúci aj zoznam právnych formalít, ktoré musia byť dodržané. S toľkými aspektami, ktoré treba vziať do úvahy pre výpočet dane, pravdepodobnosť chýb je pomerne vysoká. To je dôvod, prečo väčšina obchodných jednotiek využíva služby odborníkov na daňové priznanie na zabezpečenie toho, aby sa zamedzilo chybám.

Jednotlivci a malé spoločnosti, ktoré nechcú minúť veľké množstvo peňazí na najímanie profesionálnych daňových poradcov sa môžu odkazovať na knihy daňového plánovania. Vzhľadom k tomu, daňové sadzby sú predmetom revízií každý nasledujúci rok, v rámci daňového plánovania sa môžu líšiť od jedného účtovného obdobia do druhého. Preto naša firma Vám ponúka všetky služby daňového plánovania.

Zložky kondičného tréningu

10.03.2012

Rozvoj sily – tu môžeme zvoliť metódu maximálnej sily, metódu opakovanie, dynamickú metódu a izometrické metódu. Z hľadiska bojových športov, ako napríklad taekwondo je najvhodnejšie zaradiť metódu opakovania alebo izometrické. Tieto metódy totiž často aplikujú len s váhou vlastného tela, bez záťaže. Samozrejme môžeme cvičiť aj metódou maximálnej sily, či [...]

Pôžička bez registra pre každého aj pre neplatičov

21.12.2011

Ocitli ste sa v registri dlžníkov z dôvodu nesplácania pôžičky? Potom bude pre vás získanie akéhokoľvek bankového úveru veľmi ťažké. Totiž aj niekoľko rokov potom, čo ste si splatili všetky dlhy, vám môže byť takáto pôžička v banke zamietnutá. Bankové inštitúcie majú veľmi prísne podmienky schvaľovania pôžičiek. Našťastie existujú i nebankové [...]

História mikroprocesorov

16.06.2010

História mikroprocesorov siaha až po vznik prvých počítačov vôbec. Prvé počítače vznikli už počas 2. svetovej vojny. Britský elektronický kryptovací analizačný stroj COLOSSUS rozlúštil nacistický kódovací stroj ENIGMA, čo veľmi prispelo k tomu, že spojenci vyhrali vojnu. Tieto stroje už mali pomerne blízko k počítačom, no slovom počítač ich ešte nebolo možné [...]

putin, kim

Putin podal Kimovi pomocnú ruku: Zablokoval dohľad OSN nad sankciami voči KĽDR

28.03.2024 22:10

Kroky Ruska podľa hovorcu amerického ministerstva zahraničných vecí Matthewa Millera "cynicky oslabujú" medzinárodný mier

Juraj Blanár

Blanár: Vstup do NATO bol významný krok, potvrdzujúci váhu aj dnes

28.03.2024 21:53

Aliancia je predovšetkým obranná a mierová organizácia, zdôraznil minister.

Izrael Palestína Hamas Vojna humanitárna pomoc

Súdny dvor nariadil Izraelu, aby nebránil humanitárnej pomoci smerujúcej do Gazy

28.03.2024 21:38

Hlavný súdny orgán OSN reagoval na podnety Juhoafrickej republiky. Tá obvinila Izrael z genocídy.

Tragická nehoda slovenského autobusu v Chorvátsku.

Autobus v JAR sa zrútil z mosta, zahynulo 45 cestujúcich

28.03.2024 21:15

Nehodu prežilo len osemročné dieťa, ktoré záchranári previezli s vážnymi zraneniami do nemocnice.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 4
Celková čítanosť: 22793x
Priemerná čítanosť článkov: 5698x

Autor blogu

Odkazy